~Meg Cabot Rajongói Oldal~
~Meg Cabot Rajongói Oldal~
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A neveletlen hercegnő naplója sorozat kötetei
 
Fanfiction
 
Idézgető

"Mert a hosszú távú szívbéli szerelemnek megvan a maga a varázsa, és szükségtelen volna boszorkánysággal is rásegíteni."
/Jinx/

 
Multimédia
 
Szavazz!:)
Lezárt szavazások
 
A Hívószám 1-800 sorozat kötetei
 
A Heather Wells rejtélyes esetei sorozat kötetei
 
A Misztikus Szerelem sorozat kötetei
 
Meg Cabot
 
Riport Meg-gel

Hol és mikor született?  
Bloomingtonban, Indiana államban, Február 1-jén, ugyanazon a napon (de nem abban az évben), mint  Monaco hercegnője, Stephanie.  
 
 
Melyik évben született?  
Két évvel később, mint Stephanie hercegnő.   
 
 
Van(nak) testvére(i)? Ha igen hogy hívják ő(ke)t?  
Van 2 öcsém, akik jobban szeretnek inkognítóban maradni.  
 

Mi a férje neve és mi a foglalkozása?  
Ő is szeret inkognítóban maradni.  
 
 
Van(nak) gyemeke(i)?  
Még nincsenek!  
 
 
Mióta van meg önnek a cicája, Henrietta? Mindig csak az egyik szemére látott?  
9 évvel ezelőtt kaptam Henriettát. Igen, már akkor is csak az egyik szemére látott, mikor hozzánk került. A másik cicánk (Jenny) cukorbeteg volt.   
 
 
Mesélne nekünk a tanulmányi múltjáról?   
Az Indianai Egyetemen szereztem egy BA (Bachelor of Arts) fokozatot képzőművészetből (rajzolásból).  
 
 
A szülei vagy valaki más segített önnek eljutni a sikerig?  
Amikor azt mondtam anyukámnak, hogy író akarok lenni, arra kényszerített, hogy gépírást tanuljak. A gépírás-tanárom elérte, hogy levégjam a körmeimet, amelyeket először az életemben sikerült nem lerágnom egy évig. Miután rávett, hogy vágjam le őket, soha nem nőttek vissza.Nem viccelek. Ez az, amiért valóban azt hiszem, nem kellene elmondanod SENKINEK, hogy író akarsz lenni. Kivéve az  ügynöködet.  
 
 
Hogyan különböznek a könyvei más történetektől vagy irodalmi daraboktól?   
Ezt nem én döntöm el. Én csak leírom, amit érzek, olyan stílusban, amit kényelmesnek tűnik számomra. NEKED, mint olvasónak jobban képesnek kellene lenned megítélni, miért különböznek a könyveim más történetektől vagy irodalmi daraboktól.  
 
 
Mi inspirálja önt az írásra?  
Én csak élvezek könyveket írni, és örülök, hogy az emberek hajlandóak elolvasni őket. Ez az én inspirációm.   
 
 
Honnan meríti az ötleteit?  
Mindenhonnan szerzek ötleteket. Tényleg nem tudom, honnan jönnek. Csak belebújnak a fejembe.  
 
 
Mennyi időt vesz igénybe megírni egy egész könyvet?  
Ez a könyvtől függ, de általában két hetet töltök azzal, hogy ténylegesen megírom az első vázlatot. De körülbelül fél évet, vagy még többet töltök, azzal, hogy GONDOLKODOM a könyvön mielőtt elkezdem írni.   
 
 
Melyik a kedvenc könyve, amit írt?  
Csakúgy, mint ahogy a szülők mindegyik gyermeküket egyformán szeretik, én is ugyanúgy szeretem az összes könyvemet.  
 
 
Hol szokott írni?  
Az ágyamban!   
 
 
Mit szeret a legjobban a munkájában?  
Azt, hogy dolgozhatok pizsamában!   
 
 
Kik a kedvenc írói és kik azok akik a legjobban befolyásolják önt?  
Nagyon szeretem azokat az írókat, akik hajlandóak humoros és jó természetű dolgokat vinni a napjaik népszerű kulturájába. Néhányan ezek közül az írók közül: Stella Gibbons, Patrick Dennis, Jane Austen, Charles Dickens, Mark Twain, és kortárs szerzők, úgymint: Sarah Vowell, David Sedaris, és Dave Barry, és még sokan mások. A legnagyobb hatást, mégsem egy író, hanem egy filmrendező gyakorolta rám: ő George Lucas. 11 éves voltam, amikor először láttam a Star Wars-t, és ez megváltoztatta az életem. Rájöttem, hogy tényleg pénzt tudsz szerezni abból, hogy kitalálsz egy történetet. Nagyon tanulságos volt.   
 
 
Mit csinálna, ha nem írna könyveket?  
Talán karikaturista vagy illusztrátor lennék, amiket a főiskolán tanultam.   
 
 
Milyen érzéssel tölti el, hogy az emberek veszik a könyveit?  
Nagyon boldog vagyok, mert tudom, hogy fogom tudni fizetni a jelzálogomat.  
 
 
Amióta mindig ilyen elfoglalt, van még ideje a családjára és a barátaira?  
Megpróbálok csak a munkaidőm alatt írni(9-5), amikor a családom és a barátaim is dolgoznak. Így van időm találkozni velük, mint egy normális embernek.  
 
 
Mit szeret csinálni a szabadidejében?  
Amióta járok Key West-be, Floridába, azóta szeretek úszni (na jó, napozni), biciklizni, és hajókázni a szabadidőmben. Nagyon sokat nézek tévét is, és sokszor hallgatok zenét.  
 
 
Mi a kedvenc étele?  
Sima sajtos pizza.  
 
 
Mi a kedvenc színe?  
Az égszínkék.  
 
 
Lesz még több Neveletlen hercegnő film?  
Nem hiszem! A rendező, a producerek és a stáb új projektekbe kezdett. De ki tudja? Talán egy napon újra összeállnak! 
 

Mutassa be Meg Cabotot, mint egy embert.  
Úgy gondolok magamra,  mint egy elbűvölő emberre, de biztos vagyok benne, hogy vannak mások, akik egyáltalán nem értenek egyet.

 

 
Pontos Idő & Dátum

 
Névnaptár
Boldog névnapot kívánok!
 
Linkgyűjtemény
 
Extrák
 
Érdekességek
 
Chatelde

 
A Mediátor sorozat kötetei
 
Egyéb Meg Cabot könyvek
 
Népszámláló =P
Indulás: 2006-04-13
 
Szavazz!:)
Ha te lennél Meg Cabot...
Kivel hoznád össze Miát a befejező részben (NHN 10.)?

Michael
J.P.
Kenny
Borisz
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
A Locsifecsi királynő sorozat kötetei
 
Az Allie Finkle sorozat kötetei
 
Rajongói Oldal
 

Engedd meg, hogy horoszkópod elkészítésével szabad választásodban segítségedre lehessek. Várlak a csillagjövõ oldalon!!!    *****    ♫ Vár Téged is az egyetlen magyar nyelvû, megbízható Zara Larssonnal foglalkozó forrás! ♫ ZL Hungary ♫ ZL Magyarország ♫    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - ÚJ BLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    Nettó Bruttó Bérkalkulátor 2018    *****    A HUN Tv kezet nyújt, Asztrológiai elõadásom az Élet Magazin mûsorában.    *****    INGYEN letölthetõ OSHO könyvek, ezoterikus olvasmányok, Asztrológia: tanácsadás, oktatás.    *****    ***Munkatársakat keresek kezdetben mellékjövedelemként / Napi 1-2 óra munkával, majd késõbb akár fõállásban is!***    *****    Ingyenes tanácsadás,rendeld meg a tetszésed szerinti elemzést és minden kérdésedre választ adok.Részletek az oldalon!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Csillagászati ismeretek kézdõk és haladók részére. INGYENES ASZTRO-suli minden tanulni vágyónak!    *****    ** Portálépítés - G-Portál & HTML & CSS & Wordpress segítségek, kódok, sablonok, egyedi scriptek **    *****    ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! Újra megnyitott az oldal! ASHLEY TISDALE! ASHLEY TISDALE!    *****    CSILLAGKÉPEK - a fokok szimbólumai    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - 6 ÉVE ONLINE - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE MAGYARORSZÁG JENNIFER LAWRENCE    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    Minimálbér, garantált bérminimum és szakmai minimálbér 2018 évben - 4 és 6 órás részmunkaidõs foglalkoztatás bére!    *****    WISE-VOGUE | MERT A DIVATBAN IS LEHETSZ BÖLCS! - DIVATBLOG TERMÉKTESZTEKKEL, TIPPEKKEL, ÖTLETEKKEL A MINDENNAPOKRA    *****    ANEZKABLOG megnyitotta kapuit, ahol a valódi, õszinte életét, véleményét olvashatjátok el!    *****    Magyarország egyetlen Olicity és legaktívabb Arrow rajongói oldala! Mindent a párosról és a készülõ 6. évadról!