~Meg Cabot Rajongói Oldal~
~Meg Cabot Rajongói Oldal~
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A neveletlen hercegnő naplója sorozat kötetei
 
Fanfiction
 
Idézgető

"Mert a hosszú távú szívbéli szerelemnek megvan a maga a varázsa, és szükségtelen volna boszorkánysággal is rásegíteni."
/Jinx/

 
Multimédia
 
Szavazz!:)
Lezárt szavazások
 
A Hívószám 1-800 sorozat kötetei
 
A Heather Wells rejtélyes esetei sorozat kötetei
 
A Misztikus Szerelem sorozat kötetei
 
Meg Cabot
 
Hogyan legyünk népszerűek II.

Hogyan legyünk népszerűek (How to be Popular) -
2. fejezet
(Constanze írása)


Igazság szerint nem is értem, miért van úgy kiakadva Lauren még mindig, hogy jó pár évvel ezelőtt leöntöttem azt a nyomorult G&D fehér farmerszoknyáját málnaturmix-szal. Mással is fordult már elő olyan, hogy mikor épp a Cosmo-ért nyúlt (amit Lauren már akkor szorgosan olvasott, hogy megtudja, mi trendi és mi nem) a könyökével fellökött egy poharat. Persze VÉLETLENÜL! Az csak a véletlen műve volt, hogy tele volt málnaturmix-szal. De hát tehetek én arról, hogy nem igazán ízlett Lauren-nek, mert túl édes volt, ezért a lehető legkisebb kortyokban akarta meginni? Szerintem nem. És az is külön a sors iróniája, hogy a Cosmopolitan szerint a fehér farmerszoknya nem divatos.
Sőt!
Aki olyat mer felvenni, az majdnem olyan, mintha megszegné a 10 parancsolatot. Ezt mondtam Lauren-nek, de csak falra hányt borsó volt. Továbbra is azt hajtogatta, hogy milyen drága volt, és mennyire szerette, de én aljas, gonosz némber megbecstelenítettem az ő drágalátos szoknyáját. Lauren már akkor sem volt egy különösebb észlény, már ami a nyelvtant illeti. Szerintem, egy szoknyát nem lehet megfosztani a becsületétől, mert nincs olyanja. De ezt inkább nem vágtam a fejéhez. Nem hiányzott, hogy még jobban megsértődjön.
Így ez incidens óta, Lauren szemében egy ízeltlábú szintjét se érem el. A hangyákat többe nézi, mint a volt legjobb barátnőjét. Furcsa, ha az ember összevész a legjobb barátnőjével egy ilyen ostobaságon, megutálják egymást. Képtelenek kibékülni, hiába a vadonatúj farmerminiszoknya és a torta. Lauren megutáltatott az új barátnőivel, akik tagjai az iskolai drukkercsapatnak meg a focicsapattal, akik amúgy is imádják piszkálni a gyengébbeket. Csodálkozom, hogy az anyját nem tiltotta el a boltunktól, végtére is nem a miénk az egyetlen.
Apropó könyvesbolt!
A szüleim egy új pénzkeresési lehetőséget fedeztek fel. Nyugi, nem azt, hogy minden megvásárolt Stephen King vagy Meg Cabot könyv mellé étkezési utalványt adnak, amelyet minden McDonald’s-ban levásárolhatnak, vagy megcsodálhatják a házunk galériájában anyám festményeit. Nem. Szó sincs ilyenről. (Azt hiszem, ha ezek közül lenne valamelyik, még nevetségesebb lennék.) Régi könyveket árulnak. Illetve csak fognak, mert holnap megyünk, hogy nagyapám padlását átnézzük, ugyanis úgy döntött, hogy bevonul egy nyugdíjas otthonba, mert egyre nehezebben látja el a teendőit. Az ingóságaitól már megszabadult, egy részüket a múzeumnak adta, egy részüket a barátai és családja között osztotta szét. A csillagvizsgálót, amelyet a nagyiról nevezett el, aki már sok éve halott, a városnak ajándékozta. A könyveivel azonban nem tud mit kezdeni. Nagyapám sosem olvasott regényeket, csak a csillagászattal kapcsolatos szakkönyveket bújta, így számára egy-egy egyébként értékes könyv csak tűzrevaló. Az összes. Kivétel nélkül. Az Elfújta a széltől egyenesen rosszul van. Nem tudom, miért. Szerintem jó könyv.
Én mindent megtettem, hogy felnyissam a szüleim szemét, ami elé vastag rózsaszín köd telepedett le mióta 15. házassági évfordulójuk alkalmából elutaztak valami puccos szállodába. Akkor jutott eszükbe ez a csodálatos ötlet. Hogy lehet úgy ünnepelni, ha azon törik a buksijukat, hogyan kéne fellendíteni az üzletet?
Én tényleg mindent megtettem.
Próbáltam nekik elmagyarázni, hogy az emberek nem kíváncsiak egyetlen ezeréves, tojássárgájától összeragadt lapú, néhol olvashatatlan szakácskönyvre se, hisz a boltok polcain tömérdek vadonatúj könyv sorakozik. Vagy egyetlen darabjaira széteső krimire se, aminek pont az az oldala hiányzik, amelyikből kiderül ki a gyilkos. Tudom, hogy vannak ilyen könyvek a padláson. A Rómeó és Júliának például az erkély-jelenete hiányzik. Az IQ 83-nak az a része, amikor megleli az IQ-betegség ellenszerét a főszereplő pasi. Mondhatom pompás…
És anyámék ilyen könyveket akarnak rásózni az emberekre, amikor az antikvárium polcai roskadoznak az ilyen könyvektől!
EZT NEM HAGYHATOM!!
Hahóóó! Valaki!!! Nekünk egy jó nevű könyvesboltunk van, nem egy dohos szagú antikváriumunk!!
Tudom, hogy a régi dolgok, legyen az porcelán vagy szekrény, átadják az újaknak az illatokat, és azok is büdösek lesznek. Ha egy illatosított könyv, mint a Lindsay Lohan eddigi botrányokkal teli életét feldolgozó könyv büdös lesz, egyetlen rajongója se fogja megvenni. Pedig eddig vitték, mint a cukrot.
Azt hiszem, ma este nagyon sok imát kell elmondanom, hogy holnap reggel a; nélkülem menjenek el a nagyapám padlásán porosodó dobozokat átvizsgálni b; felejtsék el ezt az egész régi könyvárusítást.
Bár azt hiszem, az lenne a legjobb, hogy amikor felébredek, kiderül, hogy eddig az életem csak egy rémálom volt: nem öntöttem le Lauren szoknyáját málnaturmix-szal, a suliban nem én vagyok a leglúzerebb csaj, és a szüleim fejében egy másodpercre sem fordult meg az a képtelen ötlet, miszerint ócska, elnyűtt könyveket áruljanak.
Nem hiszem, hogy van olyan ima, hullócsillag, négylevelű lóhere vagy kéményseprő, amelyik képes lenne arra, hogy ezt valóra váltsa. Így nem marad más, mint szembenézni azzal, hogy egész életemben egy szerencsétlen kis senki maradok, akinek az a bűne, hogy fellökött a könyökével egy málnaturmix-szal teli poharat, aminek tartalma Lauren D&G farmerszoknyájára ömlött…

 
Pontos Idő & Dátum

 
Névnaptár
Boldog névnapot kívánok!
 
Linkgyűjtemény
 
Extrák
 
Érdekességek
 
Chatelde

 
A Mediátor sorozat kötetei
 
Egyéb Meg Cabot könyvek
 
Népszámláló =P
Indulás: 2006-04-13
 
Szavazz!:)
Ha te lennél Meg Cabot...
Kivel hoznád össze Miát a befejező részben (NHN 10.)?

Michael
J.P.
Kenny
Borisz
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
A Locsifecsi királynő sorozat kötetei
 
Az Allie Finkle sorozat kötetei
 
Rajongói Oldal
 

Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Naptár,Design!    *****    INGYENES HOROSZKÓP ELEMZÉS, ASZTROLÓGIA OKTATÁS! CSAK REGISZTRÁLNOD KELL!    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Erdõszéli tudósítónk jelenti: Marculábi cica éjszakai felfedezõútra indult! Gyertek ti is! Részletek a Mesetárban!    *****    Születési horoszkóp 1000 Ft. 3 év elõrejelzés 1000 Ft. Párkapcsolati elemzés 1000 Ft. Óriási nyári akció csak nálam!!!    *****    Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lore rajzai ♦Lor    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Re-Startoltunk! Egy SZEREPJÁTÉK, amelybe bármikor becsatlakozhatsz! Légy te is Hõs! Hõsregék RPG    *****    Filmek itt!    *****    Ha szeretsz filmet nézni klikk ide! Klikk klikk    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    Megújult külsõvel vár Magyarország egyetlen Olicity rajongói lapja! Mindennap friss hírek a sorozatról és a párosról!    *****    Készítsd el saját horoszkópod ingyen,csak kattints!Fantasztikus akciók a fõoldalon,ezt nem szabad kihagyni! Látogas meg!    *****    BLOG, STORYK, KRITIKÁK, BESZÁMOLÓK, KEDVENCEK, DIVAT, SZÉPSÉGÁPOLÁS, LAKBERENDEZÉS, MINDEN AMI EGY BLOGRA KELL!    *****    Nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándék horoszkópot.Várlak az oldalamon!    *****    Gréti. 23. ExmisszusGyakornok. Jégkorong. Ottawa Senators. Jean-GabrielPageau. ErikKarlsson. Írás. Olvasás. Blog. (:    *****    Azt mondják, hogy amikor egy fõnix meghal, a hamvaiból egy sokkal szebb, sokkal erõsebb madár születik…    *****    Fantasztikus nyári akció,minden horoszkóp megrendelés 1000 Ft. Rendelj most szeretteidnek ajándékot.Várlak az oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    #forpony#forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony #forpony