~Meg Cabot Rajongói Oldal~
~Meg Cabot Rajongói Oldal~
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
A neveletlen hercegnő naplója sorozat kötetei
 
Fanfiction
 
Idézgető

"Mert a hosszú távú szívbéli szerelemnek megvan a maga a varázsa, és szükségtelen volna boszorkánysággal is rásegíteni."
/Jinx/

 
Multimédia
 
Szavazz!:)
Lezárt szavazások
 
A Hívószám 1-800 sorozat kötetei
 
A Heather Wells rejtélyes esetei sorozat kötetei
 
A Misztikus Szerelem sorozat kötetei
 
Meg Cabot
 
Hogyan legyünk népszerűek II.

Hogyan legyünk népszerűek (How to be Popular) -
2. fejezet
(Constanze írása)


Igazság szerint nem is értem, miért van úgy kiakadva Lauren még mindig, hogy jó pár évvel ezelőtt leöntöttem azt a nyomorult G&D fehér farmerszoknyáját málnaturmix-szal. Mással is fordult már elő olyan, hogy mikor épp a Cosmo-ért nyúlt (amit Lauren már akkor szorgosan olvasott, hogy megtudja, mi trendi és mi nem) a könyökével fellökött egy poharat. Persze VÉLETLENÜL! Az csak a véletlen műve volt, hogy tele volt málnaturmix-szal. De hát tehetek én arról, hogy nem igazán ízlett Lauren-nek, mert túl édes volt, ezért a lehető legkisebb kortyokban akarta meginni? Szerintem nem. És az is külön a sors iróniája, hogy a Cosmopolitan szerint a fehér farmerszoknya nem divatos.
Sőt!
Aki olyat mer felvenni, az majdnem olyan, mintha megszegné a 10 parancsolatot. Ezt mondtam Lauren-nek, de csak falra hányt borsó volt. Továbbra is azt hajtogatta, hogy milyen drága volt, és mennyire szerette, de én aljas, gonosz némber megbecstelenítettem az ő drágalátos szoknyáját. Lauren már akkor sem volt egy különösebb észlény, már ami a nyelvtant illeti. Szerintem, egy szoknyát nem lehet megfosztani a becsületétől, mert nincs olyanja. De ezt inkább nem vágtam a fejéhez. Nem hiányzott, hogy még jobban megsértődjön.
Így ez incidens óta, Lauren szemében egy ízeltlábú szintjét se érem el. A hangyákat többe nézi, mint a volt legjobb barátnőjét. Furcsa, ha az ember összevész a legjobb barátnőjével egy ilyen ostobaságon, megutálják egymást. Képtelenek kibékülni, hiába a vadonatúj farmerminiszoknya és a torta. Lauren megutáltatott az új barátnőivel, akik tagjai az iskolai drukkercsapatnak meg a focicsapattal, akik amúgy is imádják piszkálni a gyengébbeket. Csodálkozom, hogy az anyját nem tiltotta el a boltunktól, végtére is nem a miénk az egyetlen.
Apropó könyvesbolt!
A szüleim egy új pénzkeresési lehetőséget fedeztek fel. Nyugi, nem azt, hogy minden megvásárolt Stephen King vagy Meg Cabot könyv mellé étkezési utalványt adnak, amelyet minden McDonald’s-ban levásárolhatnak, vagy megcsodálhatják a házunk galériájában anyám festményeit. Nem. Szó sincs ilyenről. (Azt hiszem, ha ezek közül lenne valamelyik, még nevetségesebb lennék.) Régi könyveket árulnak. Illetve csak fognak, mert holnap megyünk, hogy nagyapám padlását átnézzük, ugyanis úgy döntött, hogy bevonul egy nyugdíjas otthonba, mert egyre nehezebben látja el a teendőit. Az ingóságaitól már megszabadult, egy részüket a múzeumnak adta, egy részüket a barátai és családja között osztotta szét. A csillagvizsgálót, amelyet a nagyiról nevezett el, aki már sok éve halott, a városnak ajándékozta. A könyveivel azonban nem tud mit kezdeni. Nagyapám sosem olvasott regényeket, csak a csillagászattal kapcsolatos szakkönyveket bújta, így számára egy-egy egyébként értékes könyv csak tűzrevaló. Az összes. Kivétel nélkül. Az Elfújta a széltől egyenesen rosszul van. Nem tudom, miért. Szerintem jó könyv.
Én mindent megtettem, hogy felnyissam a szüleim szemét, ami elé vastag rózsaszín köd telepedett le mióta 15. házassági évfordulójuk alkalmából elutaztak valami puccos szállodába. Akkor jutott eszükbe ez a csodálatos ötlet. Hogy lehet úgy ünnepelni, ha azon törik a buksijukat, hogyan kéne fellendíteni az üzletet?
Én tényleg mindent megtettem.
Próbáltam nekik elmagyarázni, hogy az emberek nem kíváncsiak egyetlen ezeréves, tojássárgájától összeragadt lapú, néhol olvashatatlan szakácskönyvre se, hisz a boltok polcain tömérdek vadonatúj könyv sorakozik. Vagy egyetlen darabjaira széteső krimire se, aminek pont az az oldala hiányzik, amelyikből kiderül ki a gyilkos. Tudom, hogy vannak ilyen könyvek a padláson. A Rómeó és Júliának például az erkély-jelenete hiányzik. Az IQ 83-nak az a része, amikor megleli az IQ-betegség ellenszerét a főszereplő pasi. Mondhatom pompás…
És anyámék ilyen könyveket akarnak rásózni az emberekre, amikor az antikvárium polcai roskadoznak az ilyen könyvektől!
EZT NEM HAGYHATOM!!
Hahóóó! Valaki!!! Nekünk egy jó nevű könyvesboltunk van, nem egy dohos szagú antikváriumunk!!
Tudom, hogy a régi dolgok, legyen az porcelán vagy szekrény, átadják az újaknak az illatokat, és azok is büdösek lesznek. Ha egy illatosított könyv, mint a Lindsay Lohan eddigi botrányokkal teli életét feldolgozó könyv büdös lesz, egyetlen rajongója se fogja megvenni. Pedig eddig vitték, mint a cukrot.
Azt hiszem, ma este nagyon sok imát kell elmondanom, hogy holnap reggel a; nélkülem menjenek el a nagyapám padlásán porosodó dobozokat átvizsgálni b; felejtsék el ezt az egész régi könyvárusítást.
Bár azt hiszem, az lenne a legjobb, hogy amikor felébredek, kiderül, hogy eddig az életem csak egy rémálom volt: nem öntöttem le Lauren szoknyáját málnaturmix-szal, a suliban nem én vagyok a leglúzerebb csaj, és a szüleim fejében egy másodpercre sem fordult meg az a képtelen ötlet, miszerint ócska, elnyűtt könyveket áruljanak.
Nem hiszem, hogy van olyan ima, hullócsillag, négylevelű lóhere vagy kéményseprő, amelyik képes lenne arra, hogy ezt valóra váltsa. Így nem marad más, mint szembenézni azzal, hogy egész életemben egy szerencsétlen kis senki maradok, akinek az a bűne, hogy fellökött a könyökével egy málnaturmix-szal teli poharat, aminek tartalma Lauren D&G farmerszoknyájára ömlött…

 
Pontos Idő & Dátum

 
Névnaptár
Boldog névnapot kívánok!
 
Linkgyűjtemény
 
Extrák
 
Érdekességek
 
Chatelde

 
A Mediátor sorozat kötetei
 
Egyéb Meg Cabot könyvek
 
Népszámláló =P
Indulás: 2006-04-13
 
Szavazz!:)
Ha te lennél Meg Cabot...
Kivel hoznád össze Miát a befejező részben (NHN 10.)?

Michael
J.P.
Kenny
Borisz
Szavazás állása
Lezárt szavazások
 
A Locsifecsi királynő sorozat kötetei
 
Az Allie Finkle sorozat kötetei
 
Rajongói Oldal
 

Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    Egyetemistáknak kiemelt lakások eladóak. www.simonyiingatlan.hu Debrecen eladó kiváló lakások. www.simonyiingatlan.hu    *****    NÁLAM NINCSENNEK AKCIÓK, MINDEN ASZTROLÓGIAI ELEMZÉS "BECSÜLET KASSZÁS", A KONZULTÁCIÓ ÉS OKTATÁS INGYENES.    *****    **** Nokedli-lapja****Családi magazin****18-98 éves korosztály mindent megtalál itt, játékoktól a hírekig*****    *****    KÜLÖNLEGES AKCIÓ A CSILLAGJÖVÕ OLDALON JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A HOROSZKÓP MEGRENDELÉSEID ÁRA!    *****    Minden héten anime/managa hírek , minden nap Anime ajánlók , Mondocon hírek. Itt nem fogsz unatkozni!! :)    *****    KÜLÖNLEGES CSILLAGJÖVÕ AKCIÓ JÚNIUSBAN.TE DÖNTHETED EL MENNYIBE KERÜLJÖN A SZÜLETÉSI HOROSZKÓP! VÁRLAK!RENDELD MEG MOST!    *****    Minimálbér és a garantált bérminimum összege 2019-ben    *****    Lépj be a lovak világába! Nevelj, versenyezz, szórakozz! Virtuális lónevelde, szerepjáték, olvasó sarok!    *****    Részletes születési horoszkóp, ajándék 3 év elõrejelzés, ingyenes konzultáció,tájékoztatás az oldalon! Rendeld meg most!    *****    A Világon egyetlen messengeren nézhetõ filmes oldal! NÉZZ FILMET FACEBOOK MESSENGEREN! Csatlakozz hozzánk!    *****    Outsider - Gay - Creative - Rebel - Tolerant - Furry - Brony - Hipster - Gamer - Otherkin - Geek - Autistic    *****    Ayang - Avagy milyen is a világ az én szememmel    *****    KÉRDÕASZTROLÓGIA OKTATÁS AZT ALAPOKTÓL, SAJÁT TANULÁSI TEMPÓD SZERINT - CSAK ITT!    *****    Konyhatündér blog! Egészséges, gyorsan elkészíthetõ ételek. Recept blog    *****    Konyhatündér    *****    Nokedli lapja **** Családi magazin **** Minden ami érdekelhet 18-89 éves korodig ****    *****    Nokedli-lapja *** °_|_° *** Családi magazin *** --*** Mindenrõl olvashat itt ami érdekes lehet 18-98 évesig!! ******___******    *****    Asztrológiai tanácsadás, részletes elemzésekkel,a legkedvezõbb áron és ingyenes konzultáció,a csillagjövõ oldalon. Katt!    *****    ~~~~ SOS ~ KÉRLEK, KÖVESD BE EZT A PROFILT, DIPLOMAMUNKÁMHOZ SZÜKSÉGES! DOBJ OTT EGY ÜZIT, ÉS VISSZAKÖVETLEK! ~ SOS ~~~~